Der er intet der slår en hængekøje

Related Articles

Med duften af syren, kaprifolie, hyld, jasmin og duftsnebolde er du indhyldet i behag. Fra krop til tå mærker du hvordan du bliver mere og mere afslappet og giver slip. Du er sluppet fra stress og jag og nu nyder du tyngden af din krop der svæver frit over jorden. Du føler dig som leguan på lykkepiller.

Med indgangen til maj er det lagt op til sommerhussæson. Det gælder nemlig om at komme væk hjemmefra. Du kan med held lade familien blive hjemme sammen med de eksotiske dyr og tage en velfortjent alenedag i sommerhuset. Du skal ikke have dårlig samvittighed. For det er det nemme med vandrende pinde og vinbjergsnegle – de passer sig selv. For en opladet far og kæledyrsekspert har overskud til meget mere. Så det er en god investering – at investere i sig selv OG en hængekøje.

Lad pligterne blive hjemme

Det første du gør er at slå hængekøjen op og sikre dig den holder spændstigheden hele dagen. Så sørger du at forfriskningerne står klar og så er det bare om at komme op i sin hængekøje. Det skal helst være nemt, så du ikke skal rejse dig hele tiden. Hvis ikke du har en skal du straks gå over på denne side her.

Tilbage til naturens eksotiske sider

Læn dig tilbage og nyd din hængekøje

Nu skal du bare nyde alle de gratis glæder som maj måned byder på. Nu er det tiden med blomstring og løvspring. Alle farver folder sig ud og vælter op af jorden. Hver dag bringer sine små vidundere med sig – og du kan nyde det hele fra din hængekøje. For det hårdeste efter at være kommet op i hængekøjen – er at komme ned igen. Så bliv der så længe kroppen insisterer på det – og lad tiden flyve om kap med bierne

Stress helt af

Nogle sætter musik i ørerne når de er i deres hængekøje. Men du har hverken brug for youtube eller spotify. Lad dig i stedet forføre af de mange dufte, farver og fuglefløjt. Lyt efter nattergalen og solsortens fløjtende melodier. Naturen viser sig fra den bedste side, når du er helt nede i gear og kan ligge og trække vejret duft. Med en hængekøje behøver du hverken en stresscoach eller en vitaminpille. Du får det hele foræret i en superøkologisk pakke. Så når endelig din hængekøje har sluppet taget i dig, så kan du venden snuden hjemad og dyrke dine biller – og ikke mindst familien. Det er tid til at få genopladet batterierne.

More on this topic

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

Popular stories

Komposithegn i haven

Elsker I jeres hobby og nyder at sommeren byder på et væld af oplevelser lige i baghaven. Nyder I at de exotiske...

Der er intet der slår en hængekøje

Med duften af syren, kaprifolie, hyld, jasmin og duftsnebolde er du indhyldet i behag. Fra krop til tå mærker du hvordan du...

Exotiske insekter – en verden af spænding

Med eksotiske insekter er det håbet at lære en masse om de mange dyr, som man også kan have som kæledyr i...