Få energi til din passion med en pull up bar

Det kræver energi og overskud at dyrke en særinteresse helt i dybden. Er du vild med nørderi omkring eksotiske insekter, bruger du sikkert en masse hjernemuskler på at læse og undersøge. Men får du også brugt kroppen? Få tips til træning med pull up bar! 

Det er meget normalt – og enormt livgivende – at blive passioneret optaget af et emne. Det er ikke alle, der interesserer sig for eksotiske insekter og kan bruge timer på at læse og se på billeder. Men det kan du sikkert, og derfor er din hjerne nok toptrænet udi denne passion. 

Dog kan man glemme også at få brugt kroppen til den løbetur eller pull up træning, der ellers kunne være godt for én. Og det er faktisk synd, for når fysikken også er i orden, får vi mere overskud til at dykke ned i vores interesser og hobbyer.  

Hjemmetræning med pull up bar 

En pull up bar kan være et godt sted at starte, når du skal i fysisk form. Hjemmetræning med pull up bar til væg eller pull up stativ er noget lettere at overskue end en tur ned i fitness-centeret. Det smarte ved denne form for træning er, at den ikke kræver andet end nogle få minutter ad gangen, og du kan gøre det lige, når det passer dig. 

Du kan finde masser af pull up barer hos Nettofitness, og det behøver slet ikke være dyrt. Det smarte ved pull up baren er, at den ikke fylder noget, og du kan hænge den hvor som helst – lav en pull up bar væg, hæng den i loftet eller dørkarmen. 

Fordele ved et pull up stativ 

Du kan alternativt også vælge et pull up stativ, som har nogle andre fordele. Det fylder lidt mere, men til gengæld kan du flytte det rundt, som det passer dig. Det betyder, at du kan lave pull up træning i soveværelset den ene dag, køkkenet den næste og stuen den tredje.