Gode tips til hvad du kan lave i sommerhuset når det regner

Sommerferien er over os og det er som regel ens betydet med masser af sol, strand og kolde is. Men, det er desværre ikke altid at vejret er godt lige præcis i de uger, som man holder ferien. Man kan vælge at se positivt på det, for der også hyggelige ting, som man kan lave indendørs. Læs med her. 

Sommerhus hygge med underholdning 

Hvis man er hjemme ved sig selv i sin egen bolig, så er det måske nemmere at finde noget man kan give sig til. Er man i sommerhus, så kan det godt gælde om at være mere kreativ. Hvis I er afsted som familie og vejret kun er til indendørs hygge, så kan i eventuelt lave en stor lækker frokost. Masser af dejlig dansk mad og de rette redskaber til serveringen, herunder æggedeler, små skåle og lignende.  

En god dansk frokost med alt der hører til er noget som kan få mange timer til at gå med. Hvis der er en lokal fiskehandler i nærheden, kan i eventuel købe jeres fisk der. 

Slap af og nyd ferien 

Der behøver ikke ske noget hele tiden. Til dem af jer som bare vil ligge og slappe af på sofaen, kan i eventuelt sætte en film på. Måske er der nogle som elsker fodbold, de kan for eksempel hygge sig med at læse om Premier League

Hvis der stadig er nogle familiemedlemmer som ikke kan slappe helt af, så er brætspil en god måde at få tiden til at gå med. For eksempel et spil Matador, som i øvrigt godt kan tage flere timer. Ellers kan det være en idé at have noget med hjemmefra, som giver anledning til kreative aktiviteter. Det kunne være maler grej eller noget til at kunne tegne på.