Hvad koster en sandkasse?

En sandkasse kan koste alt fra et par hundrede kroner til mange tusinde kroner, alt afhængig hvordan du gerne vil have din sandkasse til at se ud.

Der er jo også stor forskel på, hvilke materialer sandkassen er bygget af, og hvor meget den skal fylde i haven. En stor sandkasse af de bedste materialer, kommer jo nemt til at koste meget mere end en mindre sandkasse, der måske bare er lavet af plastik.

På denne side finder du et stort udvalg af de bedste sandkasser.

Hvor kan jeg købe en sandkasse?

Du kan købe sandkasser mange steder på nettet og i mange af de velkendte byggemarkeder. Vil du gerne finde din sandkasse på den nemmeste måde, er der ingen tvivl om, at det er klart det nemmeste at købe den online. Så skal du ikke bruge tid på at køre rundt og lede efter den rette sandkasse i hvert eneste byggemarked i nærheden, og du kan bare læne dig tilbage og vente på, at den bliver leveret hjem til din adresse. På nettet er der mange butikker, der ligger inde med sandkasser på lager.

Skal jeg selv lave min sandkasse?

Altså du kan da godt give dig i kast med at bygge din helt egen sandkasse, hvis du har nogle særlige krav til, hvordan den skal se ud. Men da sandkasser ikke koster alverden til at starte med, er der ingen grund til at give dig i kast med det, med mindre du virkelig bare brænder for at bygge ting selv. Du kan finde sandkasser for helt ned til få hundrede kroner, så det er i hvert fald ikke noget, du skal gøre med det formål at spare penge. Så kan det i hvert fald ikke svare sig.
Skal jeg købe legetøj og udstyr til sandkassen?
Hvis du har lyst til det, kan det også være en god idé at købe noget legetøj og udstyr til sandkasse, så dine børn har noget at lege med i sandet. Hvis du ikke køber noget særligt legetøj til sandkassen, kan du godt regne med, at der bliver hevet alverdens ting med over i sandkassen, fordi der netop skal være noget at lege med. Det kan fx være noget af alt det strandlegetøj, du kan finde i mange butikker. Skovle, spande, forme og meget andet, som du let kan købe med til din sandkasse, så ungerne har noget at skovle rundt i sandet med.