Lad en familierådgiver være fluen på væggen

Vi har alle sammen gode og dårlige perioder i vores familie. Det er helt almindeligt at man skændes af og til, og kommer op at toppes om de mest fjollede småting. Så længe det bare er periodisk, så er det helt normalt, og vel næsten uundgåeligt, når man lever flere sammen på begrænset plads. Men hvis det låser sig fast, og man ikke kan finde den gode melodi igen, så kan det være en god ide at søge råd og vejledning hos en, der har forstand på disse anliggender. 

En familierådgiver kan gå ind og se på de daglige mønstre og komme med forslag til nye måder at tale til hinanden, og nye måder at favne hinanden på. Hvis man har låst sig fast i en skyttegravskrig i familien, og ikke rigtigt kan komme ud af det ved egen hjælp, så kan en familierådgiver være den, der kommer og løsner op for de gamle konflikter, og giver gode redskaber til at forebygge nye. Ofte skal der ikke så meget til før man finder den gode tone igen. Et blik udefra kan være en stor hjælp. 

Adfærd kan ændres 

Ofte er det den indbyrdes adfærd, der stikker en kæp i hjulet for den gode atmosfære. Det kan være ganske små ting, der skaber irritationer og vælter læsset. En familierådgiver kan spotte disse uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og give konstruktive forslag til at ændre dem. Mange gange forekommer de helt åbenlyse, når man bliver gjort opmærksom på dem, men man ser dem ikke, når man står midt i krisen. 

Find rådgivning online 

Jeanette Brendholdt har mange års erfaring som familierådgiver. Hun har hjulpet mange familier ud af deres dårlige mønstre og ind på en mere imødekommende og gemytlig vej. Hun kan kontaktes online og tage jeres familie under kyndig, positiv behandling.