Om mig

Exotiske insekter er titlen på en inspirerende bog af Tom Larsen og har været startskuddet for mange til at finde andre kæledyr end hund og kat. I stedet er børneværelset blevet et terrarie rigere med plads til knælere, rovtæger, biller, vandrende blade og pinde, skorpioner, skolopendere, larver, bænkebidere, tusindben, tæger, fugleedderkopper og andre spændende og ikke mindst særdeles allergivenlige dyr.

Som naturfagslærer er det spændende at formidle viden og netop eksotiske insekter og eksotiske dyr. Det fanger både piger og drenges interesse og giver dem lyst til at komme ud i naturen på opdagelse – bevæbnet med lup og nysgerrighed. Siden er for alle med interesse for eksotiske dyr i alle størrelser. Det er ment som et informativt opslagsværk og et sted hvor alle interesserede kan skrive ind. For skoleelever der kan få viden om hvor de kan finde dyr og studere dem.

Thomas Krogh har været på Korsager Skole siden 2016 og står for naturteknologi lokalet. Han har en naturlig interesse for naturfag lige fra eksotiske dyr, til atomer og universets tilblivelse, vands egenskaber og solsystemet. At arbejde med sin klasse om at lave en hjemmeside er en måde at inddrage eleverne i de mange spændende emner der er i naturfag.

Exotiske insekter kan være

  • knælere
  • blomsterbiller
  • næsehorns biller
  • edderkopper
  • skorpioner

Du kan melde dig som gæste skribent på siden og lave bidrag til oplysning af danske skoleelever.